Te weinig boekingen op je website?

Te weinig boekingen op je website?

Maak hem veel effectiever! 

Ontdek waar het fout gaat… waar je de bezoekers van je site jaagt en hoe je website wél gasten oplevert!

Bezoek onze partner

Een Verhuurscan maakt het verschil!

Een Verhuurscan maakt het verschil!

Een Verhuurscan maakt het verschil tussen een online visitekaartje en een website / verhuurproces die boekingen, gasten, omzet en heel veel efficiency oplevert!

Bekijk onze blog

Contact

Contact

Staat je vraag niet bij onze Helpdesk sectie? Geen probleem. Klik op de onderstaande button om naar onze contactgegevens te gaan.

Contactgegevens

Wat is Verhuuradministratie?

Verhuuradministratie is een online boeking- en reserveringssysteem voor de verhuur van vakantiehuizen, bed & breakfast, campings en shortstay & longstay. Onze software is modulair opgebouwd en voor elk type verhuur toepasbaar, ofwel de software groeit met je mee.

Naarmate je meer huizen in de verhuur krijgt worden je wensen & behoeften ook anders. Middels onze modulaire module’s kun je op elk gewenst moment de software upgraden!

Je betaalt voor wat je gebruikt, dus nooit teveel!

Waarom kies je voor Verhuuradministratie

Het antwoord is simpel! Als klant van Verhuuradministratie krijgt je de “Totaaloplossing voor de verhuur”. Met de “Totaaloplossing” bedoelen wij niet alleen faciliteren van een softwarepakket, maar ook het meedenken en pro actief inspelen op kansen en bedreigingen in de verhuurbranche. Wij zijn dagelijks bezig met de ontwikkeling van nieuwe verhuurtools zodat je als klant het beste uit de verhuur kunt halen.

Ik heb maar een paar huizen in de verhuur!

Onze recreatiesoftware is ook uitermate geschikt voor de verhuur van een paar huizen. Vergeet Word of Excel en stap over naar een fantastisch verhuurpakket waarmee je gegarandeerd meer boekingen mee maakt. De prijs die je betaalt voor ons pakket heb je met 1 tot 2 extra boekingen snel terugverdiend.

Vraag onze gratis demo aan en overtuig je zelf!

Directe koppeling met boekingsportalen?

Als eerste introduceerde wij een koppeling met Booking.com. Inmiddels biedt het programma een volledige integratie met Booking.com, Villas.com, Fijn op Vakantie en @Leisure zowel wat beschikbaarheid, prijzen als reserveringen betreft. Daarnaast biedt onze software de mogelijkheid om de beschikbaarheid van je accommodaties op tientallen boekingsportalen automatisch bij te werken. Dat verkleint het risico van fouten en dubbele boekingen.

Kan ik klanten online laten betalen?

Ja, dit een extra module. Gasten kunnen betalen met IDEAL,Creditcard, Paypal en talloze andere betaalmiddelen.

Kunnen gasten via mijn eigen website boeken?

Ja, dat is mogelijk. Je kunt eenvoudig voor alle accommodaties een online boekingsmodule genereren. Hiervoor heb je geen programmeur nodig. Het is tevens mogelijk om dit te doen per individuele accommodatie of per type object. Bepaal je eigen huisstijl, wel of geen kalender, etc.

Kalender synchroniseren met portals?

Ja, middels een iCal-koppeling. Koppel met AirBnB, Micazu, Homeaway, Booking.com, Traumferienwohnungen, TUI, etc.

Meerdere gebruikers mogelijk?

Ja, onbeperkt aantal gebruikers. Hiervoor betaal je geen extra kosten. Een user kan zijn de hoofdgebruiker, maar ook een huiseigenaar, accountant, schoonmaakbedrijf, etc. Elke user krijgt zijn eigen rol en rechten!

Zit ik vast aan een vast contract?

Nee, indien ons pakket niet bevalt kunt u op elk moment stoppen. Wij hanteren een opzegtermijn van een maand.

Waarom een online Demo?

Omdat elke verhuurder anders werkt is het niet zinvol om een demo af te geven waarbij je zelf nog een dag moet vullen om het zo optimaal mogelijk te gebruiken. Dit is de reden dat wij alleen presentaties / demo’s op maat geven.  Je krijgt dan een demo wat exact aansluit op je eigen verhuurproces. Tevens kunnen wij tijdens de demo direct inspelen op vragen en of opmerkingen.

Waar kan ik inloggen in mijn pakket

Elke gebruiker van Verhuuradministratie krijgt een eigen inlogcode. Klik hier om in te loggen in je pakket

Maken jullie ook website's

Jawel, maar dan wel site’s die naadloos aansluiten bij onze software. We hebben 3 type templates die uitstekend werken voor verhuurders die genoegen nemen met een prachtige site die goed werkt.

Voor de professionals hebben wij een maatwerk website ontwikkeld waarmee je alles zelf in eigen beheer kunt regelen.

Voorbeelden van de website’s

Prijzen online reserveringssoftware

Je hoeft niet te investeren in dure software, maar betaal een maandelijks bedrag voor het gebruik van onze pakket. De prijs wordt berekend aan de hand van het aantal vakantiewoningen, chalets of appartementen dat je verhuurt.

Naast onze reguliere licenties is het ook mogelijk om onze software te gebruiken op basis van No Cure No Pay. Je hoeft niets te investeren en draagt pas af als er daadwerkelijk geld wordt verdiend. Wel zo eerlijk.

>> Bel ons :  +31 (0) 851306215 

Gratis demo boekingssysteem

Wij bieden je als recreatieondernemer de mogelijkheid om op een snelle, efficiënte manier kennis te maken met Verhuuradministratie boeking- en reserveringssysteem.

We laten je zien hoe het verhuurpakket eruit ziet en hoe het werkt. Inclusief alle handige modules en tools.

Aansluitend kunnen wij je meteen een vrij nauwkeurige opgave doen van de kosten, toegespitst op je eigen situatie. En we lichten toe hoe we je zullen begeleiden bij de overstap of opstart.

Vraag gratis demo aan
MEER BEZOEKERS, MEER BOEKINGEN EN MEER REVIEWSPartner Netstar Online Media

Onze partner “Netstar” is de online marketingspecialist in de leisure branche en bedient in meerdere landen honderden tevreden klanten wanneer het gaat om online marketing trajecten.

De expertise van Netstar ligt verankerd in diensten als Google Adwords, Remarketing, Google Analytics en Social Media Campagnes. Daarnaast is Netstar exclusief salespartner van Zoover, Nederlands grootste review website met ruim 6,5 miljoen bezoekers per maand.

Netstar werkt o.a. voor : de Efteling, Livingstone Jan Thiel Curacao, Recreatiepark ter Spegelt, Van de Valk Leisure, Camping de kleine wolf, Beerze Bulten, Camping Betuwe, Chogogo Resort, Camping de Wildhoeve en nog talloze andere reacreatiebedrijven

Bezoek onze partner
Heb je nog vragen? Plan een vrijblijvende bel , chat of mail afspraak!